Szállítási feltételek

A termékátvétel módjai:

Személyes átvétel – a termékeket személyesen az üzletben veszi át nyitvatartási időben. Nyitvatartási idő itt található.

Csomagszállítás futárral az Ön címére – a kisebb méretű, dobozolható termékek kiszállítására futárszolgálat is igénybe vehető. A viteldíj 2500Ft-tól indul, de függ a csomag méretétől és súlyától.

Kiszállítás saját teherautónkkal az Ön címére – amennyiben a termék súlya vagy mérete meghaladja a csomagszállítási feltételeket, úgy saját járművünkkel egyedi díj ellenében szállítjuk ki az Ön címére. Felhívjuk figyelmét, hogy a kiszállítás csak házig szól, ezért szíveskedjen az előre megbeszélt időpontra segítséget fogadni a lerakodáshoz. Kérjük vásárláskor pontosítsa az átvételre alkalmas időpontokat, címet és telefonos elérhetőségét.
A kiszállítás díja üzletünktől számítva
Sárbogárd belterületén: 5000Ft
10km-en belül: 6000Ft
11-15km-en belül: 8000Ft
16-20km-en belül: 10000Ft
21-30km-en belül: 12000Ft
30km felett egyedi díj ellenében történik.

A kiszállítás csak járdaszegélyig történik, a futár nem viszi fel az árut az emeletre, vagy házba, kérjük gondoskodjanak a termék átvételénél segítséget szervezni!

A fizetés történhet készpénzben, illetve bankkártyával POS terminálon, vagy egy előre kiállított díjbekérő alapján, ahol a teljes vételárat banki átutalással teljesítheti.